Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВСякаш в парламента всяка политическа група

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВСякаш в парламента всяка политическа група
Коментари Харесай

Ива Митева: Изморява ме популизма в парламента в момента, дебненето, което се случва между партиите

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Сякаш в Народното събрание всяка политическа група дебне другата. Изморява ме това. Изморяват ме внушенията, които се вършат, изморява ме отношението във връзка с самата мен, изморяват ме приказките в една или друга посока работите. Всяка партия дебне другата. Изморява ме популизма сега.

Това разяснява в ефиха на бТВ Ива Митева.

И добави, че в случай че ГЕРБ са поели тематиката за двойното поданство на министър Кирил Петков, то те са видели опция в тази тематика.

През 1995 година Жорж Ганчев също по същия метод беше подал декларация за отвод, само че до момента в който нямате съответния държавен акт, няма по какъв начин да сте се отказали. Това е сериозен въпрос и би трябвало време, с цел да приключи процеса, добави тя.

За страдание в Конституцията има празнина във връзка с министрите. Но тук може да се оспори указа на президента и да се признае за противоконституционен. Въпросът е дали няма да се оспорят всички актове на министъра, уточни тя.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР